Renovaties

Een vakkundig bouwbedrijf voor al uw renovaties

Uw huis laten renoveren is niet zomaar iets. Vaak gaan er jaren overheen voordat u het besluit neemt om tot renovatie over te gaan. Bij Aannemings- en bouwbedrijf Tollebeek bent u exact aan het juiste adres.

Wij hebben in dertig jaar tijd zeer ruime ervaring opgedaan in allerlei soorten woningrenovaties, groot tot klein. Ook staan wij bekend om ons maatwerk en uitstekende overleg voor en tijdens de renovatie. Zo verzorgen wij complete woningrenovaties zodat u niet hoeft te verhuizen, maar langdurig en van alle gemakken voorzien kunt blijven genieten van uw vertrouwde woning. Daarnaast strippen wij uw woonkamer of renoveren wij compleet uw keuken. Ook de voegen aan de buitenzijde van uw woning kunnen wij renoveren zodat uw huis weer veilig en fris is. Daarbij kitten wij ook uw kozijnen, zodat deze schoon, netjes en waterdicht zijn.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor gevelrenovatie. Uw woning is immers uw visitekaartje en wordt dankzij ons weer in oude glorie hersteld. Reden genoeg dus om te zeggen dat wij een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf zijn.

Neem contact op voor uw woningrenovatie

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken over een gedegen renovatie van (delen van) uw huis? Aannemings- en Bouwbedrijf Tollebeek heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en denkt graag met u mee voor de beste en mooiste oplossing. Neem voor professionele renovatie van uw woning contact met ons op via het contactformulier. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!