Aanbouw

Ervaren, betrouwbare aannemer voor uw aanbouw of uitbouw!

u uw woning laten uitbreiden met een aanbouw voor extra ruimte en licht? Aannemings- en bouwbedrijf Tollebeek heeft jarenlange ervaring met elk soort uitbouw.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Uitbouw of aanbouw aan uw huis of pand
  • Verbouwing of uw huis laten uitbreiden
  • Serreaanbouw: meer licht en een groot gevoel van ruimtelijkheid in uw woning
  • Toepassingen in daglicht en ventilatie. Is er een tekort aan licht in de woning? Dan kunnen wij Solar tubes plaatsen. Ook het aanbrengen van roosters in de ramen behoort tot de mogelijkheden!

Wij overleggen altijd vooraf met onze opdrachtgevers over de mooiste, snelste en voordeligste oplossing. Zo bent u verzekerd van de uitbouw of aanbouw die het beste bij u en uw woning past! Het is mogelijk om te bouwen in steen of van duurzaam hout. Wij adviseren u graag hierin, maar uiteraard hebt u het als klant altijd voor het zeggen!

Vraag naar de vele mogelijkheden

Ziet u het al voor u? Al dat licht en die extra ruimte, ontstaan door een fraai uitgevoerde uitbouw of serre aan uw woning? Graag bespreken we de mogelijkheden, het gehele proces en natuurlijk de aanbouw kosten met u. Neem contact op met Aannemings- en bouwbedrijf Tollebeek via het contactformulier of bel ons, u hoort dan zo snel mogelijk van ons!